Workshop Gilde Opleidingen Venray

Voor de tweede keer dit jaar waren we gevraagd om een workshop te verzorgen voor de leerlingen zorg en welzijn. De ochtend begon vroeg en waren er twee groepen voor de lunch. Na de lunch, die goed was verzorgd, was er nog een groep, maar door alle drie de groepen werd er aandachtig geluisterd en fanatiek mee gedaan. Ook werden er goede vragen gesteld en opmerkingen geplaatst, zelfs deden bij alle drie de groepen de leerkrachten goed mee. Dit zorgde voor veel plezier bij de leerlingen en in de workshops.


Het was weer zeker de moeite waard en we hopen dat de leerlingen er weer tips uit halen voor in hun stage, we wensen hen dan ook veel succes in de verdere studie. Wij hebben er ook weer van genoten en vinden het fijn om gevraagd te worden om de workshops te verzorgen, mogelijk tot een volgende keer.


Els