Laatste les in zaal Wilhelmina Swolgen

Laatste les in zaal Wilhelmina

 

Na 6 jaar gedanst te hebben in zaal Wilhelmina, was het afgelopen donderdag de laatste les. Helaas hebben Tom en Yvon de moeilijke keuze moeten maken om de zaal te sluiten.

 

Maar eerst hadden we donderdag nog een laatste afsluiting. We werden om 18.00 uur verwacht en werden verwend met heerlijk eten. Daarna was er nog even tijd om bij te praten en werden Tom, Yvon, Siem en Saar in het zonnetje gezet met een mooi gedicht en passende cadeaus.

 

Nogmaals dank je wel Yvon en Tom en personeel voor jullie gastvrijheid. Voor de gezellige dansavonden en voor de leuke gesprekken en mooie, soms ook verdrietige momenten. Fijn dat we dit allemaal met jullie hebben mogen delen.

 

Wij gaan onze trainingsavonden verzetten naar De Wingerd in Sevenum, maar zoals afgesproken, we komen nog kijken als jullie nieuwe plannen uitgewerkt zijn en natuurlijk als jullie kleine derde wonder is geboren.

 

Liefs Els en Sabrina