Afsluiting dansseizoen 2022

Nadat we na verschillende lockdowns het dansen weer op hebben kunnen pakken, stond donderdag 14 juli jl. de laatste les op de agenda. Tijdens de laatste les sluiten we het dansseizoen af voordat we gaan genieten van de zomervakantie.

 

Deze laatste les stond in het teken van gezellig samen zijn, dansen maar ook van afscheid. Afscheid van 3 leden van Roll for Fun die de groep helaas gaan verlaten. Nadat we de avond opende met koffie, thee en iets lekkers en na het dansen werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje, goed verzorgd door Yvon.

 

Ook was er het afscheid waar we bij stil hebben gestaan. Henk was creatief geweest en had voor Els, Sabrina en Yvon een houten bord gemaakt als aandenken aan al die jaren dat ze bij Roll for Fun hadden gedanst. Voor Els had Henk ook nog een nestkastje gemaakt met daarin een flesje wijn. Ook kreeg iedereen een aandenken, een potje met drop, met als tekst het zit d’rop. Els had voor de leden die veel pech op het gebied van gezondheid hebben gehad afgelopen seizoen een mooi boeketje, om ze zo in het zonnetje te zetten. Daarnaast kregen Anita, Jolanda en Henk een presentje als aandenken aan de groep en werden ze bedankt voor de jarenlange inzet. Anita in het bijzonder, ze is lid vanaf het eerst uur en stond altijd klaar voor de groep. Zelfs als het nodig was werd het gezin bij de hulp ingeschakeld, daarom een mooi boeket. Anita, Jolanda en Henk we gaan jullie zeker missen bij Roll for Fun, maar weet dat jullie altijd welkom zijn.

 

We gaan nu genieten van de zomervakantie. Spannend hoe het volgend seizoen eruit gaat zien, mede omdat we opzoek moeten gaan naar een andere zaal. maar vooralsnog beginnen we in september weer met de lessen.

 

Allemaal bedankt voor het mooie dansseizoen en slotavond, geniet van de vakantie en op naar een nieuw dansseizoen en voor allen in goede gezondheid.

 

Liefs Els en Sabrina