Afsluiting dansseizoen

Donderdag 25 juni jl. vond de jaarlijkse afsluitavond van Roll for Fun plaats.

 

Nadat medio midden maart onze danslessen onverwachts moesten stoppen i.v.m. het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen, was het lang onzeker of dat we de geplande slotavond konden laten doorgaan. Maar het weer was ons goed gezind en buiten in de frisse lucht met de gepaste afstand van elkaar, konden we elkaar na ruim 3,5 maand toch weer even zien en spreken. Het was een leuk weerzien met elkaar en aan gespreksstof geen gebrek. Els had geregeld dat we werden voorzien van vlaai, hapjes en drinken.

 

Normaal gesproken ontvangt iedereen aan het einde van het dansseizoen en voor de zomervakantie een certificaat. Maar omdat het dansseizoen heeft stil gelegen en nog steeds stil ligt, hadden we besloten om het dit jaar niet te doen. Ieder jaar zetten we ook iemand van de groep in het zonnetje, dit vond ook dit jaar plaats. Henk mocht van Els een bierpakket ontvangen voor het maken een schilderij met ons logo en van de prijzenkast, waarin wij al onze gezamenlijk gewonnen prijzen kunnen tentoonstellen.

 

Het was een gezellige en door Yvon weer goed verzorgde avond en prima te doen ondanks de maatregelen. Hopelijk dat het in september weer allemaal wat rustiger is en wij weer mogen dansen. Maar tot die tijd wensen wij iedereen een hele fijne en mooie zomervakantie toe, denk goed aan jullie zelf en hopelijk tot ziens in september!

 

 

Groetjes Els en Sabrina