Vrijwilligersmarkt Match september 2020

Dé markt voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke stage

 

Na het succes in 2017 en 2018 komt er dit jaar weer een vrijwilligersmarkt. Deze wordt georganiseerd door Match voor Vrijwilligers en het Raaylandcollege. Deze markt is een ideale manier om verbindingen te leggen vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk en de maatschappelijke stage.

 

Gezien het succes van de vorige markten is er dit jaar wederom gekozen voor het Schouwburgplein als locatie. De markt wordt gehouden op 5 september 2020 en duurt van 10.00 en 14.00.

Zoals de ondertitel al vermeldt is nieuw aan deze markt het verbinden van vraag en aanbod van de maatschappelijke stage. Deze is bedoeld voor de derdejaars leerlingen van het vmbo en de vierdejaars leerlingen van Havo en Vwo. De markt is voor de leerlingen een goede manier om zich een beeld te vormen van de stagemogelijkheden in en om Venray.

 

Binnenkort kunnen organisaties zich hiervoor aanmelden. Houd daarvoor onze website en nieuwsbrieven in de gaten!