Kerstafsluiting Roll for Fun

Donderdag 12 december jl. stond de laatste les van Roll for Fun in het teken van de afsluiting voor de aankomende feestdagen.

 

Deze avond geen dansen, maar een gezellig samen zijn. Voor de invulling van de avond hadden we afgesproken dat iedereen twee cadeautjes zou meenemen, dit mochten cadeautjes zijn die je zelf niet meer gebruikt tot zelfgemaakte cadeautjes. Nadat iedereen er was en de cadeautjes op de daarvoor bestemde tafel had gelegd konden we beginnen met de avond onder het genot van koffie/thee of een ander drankje. Hierna begonnen we aan het dobbelspel. Iedereen die zes gooide mocht een cadeautje pakken. Nadat het toch wel wat lang duurde voordat de zes viel, werd er na een aantal rondes besloten om ook de drie erbij te betrekken. Dit ging een stukje sneller en uiteindelijk had iedereen twee andere cadeautjes dan waarmee hij of zij gekomen was, te pakken. Het uitpakken kon beginnen, spannend, want wat zou erin zitten. Ook was er nog een mogelijkheid om te ruilen, maar iedereen was tevreden met de gekozen cadeaus en er werd dan ook geen gebruik van gemaakt.

 

Ook werden we op deze avond voorzien van lekkere hapjes en drankjes en werden er verschillende kerstwensen uitgedeeld. Rond half 10 werd de avond afgesloten en werd Yvon nog bedankt met een kerststukje voor al haar goede en spontane inzet voor de groep iedere lesavond. Iedereen wenste elkaar nog hele fijne en mooie Kerst toe en  wensen voor een goed en mooi 2020!

 

Tot volgende jaar met weer veel dansplezier!

 

 

Groetjes Els en Sabrina