Afsluiting dansseizoen

Donderdag 27 juni jl. vond de laatste les van Roll for Fun plaats voor de zomervakantie. Nadat de afgelopen weken het dansen in het teken stond van de Showdance wedstrijd in Meerlo, het vele oefenen en de wedstrijddag zelf, was het tijdens de laatste dansavond vooral even gezellig bij elkaar zijn, zonder te dansen.

 

Na wat bijgepraat te hebben over de Showdance werden Els en Sabrina verrast met een leuke kaart en een cadeaubon om gezellig samen te gaan lunchen of te high-teaen. Wat een lief gebaar en we gaan er binnenkort zeker van genieten.

Ieder jaar is het een gewoonte om een certificaat uit te reiken van het afgelopen seizoen, alleen dit jaar was er geen certificaat maar hadden we gekozen voor een mooie groepsfoto gemaakt door de fotograaf tijdens de Showdance wedstrijd. Een mooi aandenken aan een super geslaagde dag. Ook zetten we ieder jaar iemand in het zonnetje. Dit jaar hadden we gekozen om de beheerder van de zaal Yvon in het zonnetje te zetten. Ze staat altijd voor de groep klaar, zorgt dat de zaal goed aan kant is en als er een extra les nodig is denk en helpt ze altijd mee. Een welverdiend bloemetje!

 

Nog onder het genot van een bittergarnituur en/of kaassoufflé en drinken konden we nog met elkaar na praten en vooruit blikken wat we in de zomer gaan doen! Wij gaan nu een zomerstop houden tot 5 september en dan beginnen we meer met nieuwe energie aan een nieuw dansjaar!

 

Wij wensen iedereen een hele fijne en mooie zomervakantie toe en tot 5 september!

 

 

Liefs Els en Sabrina