Showdance wedstrijd Roll for Fun

Zaterdag 22 juni nam rolstoeldansgroep Roll for Fun deel aan de Showdance wedstrijd in Meerlo. Eindelijk konden wij onze dans laten zien die we tijdens het weekend hadden aangeleerd en die we op de les nog verder hadden uitgewerkt.

 

De categorie C – 9 tot 16 dansers, was goed vertegenwoordigd met 6 verschillende groepen en dansen. Ieder met hun eigen muziek, invulling en creatie. Na de loting bleek dat wij als laatste onze dans mochten laten zien aan de jury.

 

De vloer was iets groter als waar wij onze dans op geoefend hadden, maar desondanks ging alles toch goed. Langs de vloer had Els misschien nog wel meer zenuwen dan de dansers zelf. Zowel voor de middag als na de middag dansten we deze dans waarna de jury zich kon gaan beraden over de uitslag. Nadat eerst iedereen bedankt werd die mee had geholpen om deze wedstrijddag tot een succes te maken, werd het woord gegeven aan de burgemeester Ryan Palmen van Gemeente Horst aan de Maas. Voor alle dansers uit de deelnemende groepen waren er medailles en voor de winnaars 1 t/m 3 een trofee. De uitslag blijft toch altijd spannend al dans je natuurlijk wel voor je plezier, je gaat er toch voor om een mooi resultaat neer te zetten. Nadat we niet bij de eerste vier namen zaten, was het spannend. Werd het een eerste of tweede plek? Uiteindelijk zijn wij met onze groep en dans “Rain”, tweede geworden. Een mooi resultaat na al het harde werken.

 

Het was weer een mooie wedstrijd en een geslaagde dag en eindelijk konden wij onze dans laten zien waar we zo hard aan gewerkt hadden.

 

 

Groetjes Els en Sabrina