Match on Tour

Donderdag 16 mei jl. hadden we naast onze dansavond ook een informatieve avond met Match on Tour. Match on Tour is een organisatie die vrijwilligers werft en die op verschillende locaties kijkt wat ze kunnen betekenen voor vrijwilligersorganisatie en waar er eventueel vragen liggen ten opzichten van vrijwilligers en activiteiten.

 

In samenwerking met Roll for Fun, werd er op deze avond een bijeenkomst georganiseerd, met als thema bewegen. Bij deze bijeenkomst waren naast de leden van Roll for Fun, ook een enkele leden van Stichting BES, Match on Tour, Venray Beweegt en Sport aan de Maas aanwezig.

 

Nadat we met elkaar kennis hadden gemaakt lieten we zien wat het rolstoeldansen precies inhoudt en wat er op de lesavond geoefend wordt. Daarnaast werd er uitleg gegeven over de verschillende dansstijlen die wij dansen en werd ook de Showdance dans geoefend, die we hard aan het leren zijn voor de Showdance wedstrijd op 22 juni a.s.

 

Na het dansen, kregen we uitleg over wat Venray Beweegt, Iedereen kan Sporten en Sport aan de Maas aan activiteiten en sporten doen en konden we met elkaar informatie uitwisselen die zowel voor ons maar ook voor alle organisaties goed van pas kunnen komen.

 

 

Het was een informatieve en zinvolle avond die afgesloten werd met een dankwoord en een drankje, met dank aan de aanwezigen.