Demonstratie Sint Jozef wonen en zorg Meijel

Ook dit jaar werden we gevraagd of we een demonstratie Rolstoeldansen wilde verzorgen bij Sint Jozef wonen en zorg in Meijel. Al sinds een paar jaar zijn we hier trouwe gasten en ook dit jaar gaven we gehoor aan deze vraag. En of het zo gepland is, altijd als we in Meijel dansen schijnt de zon. Of we er in het najaar zijn of zoals nu in het voorjaar, altijd gaat de demonstratie vergezeld met een heerlijk stralende zon.

 

Zo ook woensdag 10 april jl..

Op het programma stond die woensdagmiddag een demonstratie van een uur. Nadat alle dansers gearriveerd waren en na het installeren van de muziek, kon de demonstratie beginnen. Om iedereen kennis te laten maken met het Rolstoeldansen, lieten we eerst een paar dansen zien, variërend van de groepsdansen, Ballroomdansen en de Oudhollandse dansen.

 

Na een half uur dansen en een korte koffiepauze, mochten de bewoners, bezoekers en personeel zelf mee genieten van het dansen op muziek. De St. Bernhards wals en de Sirtaki werden mee gedanst. Als afsluiting dansten we een zit dans ”de Rozenwals“ en werden we vrolijk uitgezwaaid met doekjes.

 

Na het bedankwoord was er nog gelegenheid voor het drinken van koffie of thee en zo sloten we deze middag en demonstratie af.

 

Het was wederom een gezellige en mooie demonstratie waarbij we de bewoners hebben kunnen laten mee genieten van het dansen en bewegen op muziek.

 

Tot de volgende keer!