Dansles met Kerstviering

Op donderdag 13 december jl. sloot Roll for Fun met de laatste les het dansjaar 2018 af. Traditioneel een lesavond met zoals gebruikelijk met een Kersttintje.

 

Na binnenkomst, die iets later was dan gepland, konden we met zijn alle genieten van een gezellig samenzijn onder het genot van chocomel, koffie of thee en kerstbrood met of zonder boter en heerlijke Kerstbonbons. Na deze gezellige start van de avond konden we ons nog even laten gaan op de dansvloer en dansten we de verschillende dansen. Ook werd er nog even geluisterd naar een liedje, waar we volgend jaar mee gaan werken. Wat het is en wat het wordt, dat houden we nog even als een verrassing, maar dat het een mooi project gaat worden dat staat vast.

 

Het laatste half uur werden we nog getrakteerd op lekkere warme worstenbroodjes en voor de vegetariër onder ons een lekkere kaassoufflé. De zaal was in een prachtige Kerstsfeer gebracht en alles werd door de zaalhouder keurig verzorgd, zoals het hele jaar. Daarvoor onze dank! Er werd gezellig bijgepraat en diverse kerstwensen werden er uitgewisseld.

 

We gaan nu genieten van de Feestdagen en starten weer met dansen op donderdag 31 januari. Er staan vele leuke dingen op het programma en ook zullen we volgend jaar weer toe werken naar de Showdance wedstrijd. Kortom er staat ons een mooi dansjaar te wachten.

 

Wij bedanken iedereen voor het leuke, mooie en swingend dansjaar!

 

We wensen iedereen hele fijne Feestdagen toe en alle goeds voor het volgende jaar!

 

Liefs Sabrina en Els