Demonstratie Sint Jozef wonen en zorg Meijel

Op woensdagmiddag 10 oktober jl. mochten we wederom een demonstratie rolstoeldansen verzorgen bij Sint Jozef wonen en zorg in Meijel. De bewoners, vrijwilligers, personeel en bezoekers kennen ons ondertussen, want we mogen hier al vele jaren komen en altijd gaat dit gepaard met een heerlijk zonnetje. Zo ook dit jaar, midden oktober, maar een zonovergoten woensdagmiddag.

 

We verzorgden een demonstratie van één uur, welke om 15.00 uur begon met voorstellen van de groep. Daarna opende we de demonstratie met de Engelse Wals flashmob. De ruimte was ietwat klein, maar gelukkig zijn we inmiddels gewend om in alle ruimtes groot of klein te dansen. Na de openingsdans volgde er verschillende dansen zoals o.a. de Quickstep, Afrikaan Hip Hop, Engelse Wals, Lento en de Indonesische dans. Ook mochten de bewoners ervaren wat het rolstoeldansen is en er werd door de dansers van Roll for Fun samen met 3 bewoners een stukje Engelse Wals gedanst. Daarna konden ze ook nog meedansen bij de Sint Bernhardwals, die na afloop volgens een bewoner voor haar toch wat aan de langzame kant was. Ze vertelde dat ze alle dansen wel kende maar dan wel sneller, al hadden we samen moeite om de pasjes bij te houden.

Arm in arm kwamen we er zeker en het plezier was, wat ieder had, genieten. De middag en demonstratie werd afgesloten met de Sirtaki waarbij iedereen kon mee doen en ook volop deed.

 

Het was wederom een leuke en gezellige demonstratie en we hebben alle aanwezigen een fijne middag mogen bezorgen.

 

De middag werd afgesloten met een bedankwoord, we werden omdat altijd de zon schijnt het zonnetje in huis genoemd. Een mooie kaart en nog nagenieten met koffie, thee en  iets lekkers. Weer voldaan na deze gezellige middag ging iedereen weer richting huis.

 

We zien ons waarschijnlijk volgend jaar weer en ook dan nemen we het zonnetje weer mee! Organisatie en aanwezigen namens Roll for Fun BEDANKT.