Afsluiting dansseizoen

Op donderdag 28 juni jl. vond voor Roll for Fun de jaarlijkse afsluiting van het dansseizoen plaats.

 

Roll for Fun, onderdeel van Stichting BES, bestond deze maand 12,5 jaar en daarmee werd deze afsluitavond een jubileum editie. Op de uitnodiging waren naast de leden ook de partners of ouders, inspirators van het eerste uur, leden van Stichting BES en een aantal personen die ons gedurende de afgelopen jaren hebben ondersteund, uitgenodigd. Een gezellig samenzijn onder

het genot van eten en drinken.

 

Om 18.00 uur werden we verwacht in ons nieuwe les locatie, zaal Wilhelmina, in Swolgen. Nadat Els en Sabrina in het zonnetje gezet werden door Riet en Jolanda en verrast werden met een mooi gedicht, mochten ze daarna een mooie bos zonnebloemen, een geluksengeltje en kaart in ontvangst nemen. Hierna opende Els de avond met een openingswoord wat in het kort de 12,5 jaar samenvatte. Na deze officiële opening werd het buffet geopend en konden we genieten van al het lekkers wat ze bij zaal Wilhelmina klaar hadden gemaakt. Ruime keus en aan iedereen was gedacht. Nadat we ons tegoed hadden gedaan aan al het lekkers en onze bordjes leeg hadden gegeten en sommige nog een paar keer opgeschept hadden, konden we de benen even strekken en de wielen laten rollen. Tijd om te dansen. Na een paar dansen, volgden er nog dansen op verzoek. Eenmaal uit gedanst konden we nog genieten van een heerlijk ijsbuffet en ook hier was er voor ieder wat wils.

 

Op de afsluitavond is het ook de gewoonte om mensen in het zonnetje te zetten. Dit keer werden Riet en Leo in het zonnetje gezet. Respectievelijk voor het beheren van de lief en leed kas en voor het ons uit de brand helpen voor de aankomende Showdance wedstrijd die verzet is geworden van 1 juni naar 22 juni. Beide ontvingen een mooie bos bloemen.

 

Rond 22.00 uur was de avond afgelopen en voordat iedereen naar huis ging, kregen ze uit handen van Els en Sabrina nog een certificaat en als aandenken aan deze bijzondere gelegenheid een sleutelhanger met een hartje. Ook kregen diegene die extra meegekomen waren een mooie bloem.

 

Het was een super gezellige avond, veel gegeten, veel gelachten, veel gedanst en vooral veel genoten. We gaan nu beginnen aan onze zomerstop en beginnen in september weer met frisse moed aan een nieuw dansseizoen, welke vooral in het teken zal gaan staan van de Showdance wedstrijd in Meerlo op 22 juni 2019. Maar voor het zover is, willen wij (Els en Sabrina) vanuit hier iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toewensen.

 

Tot in september!