Demonstratie themadag Gehandicapten Platform Venray

Begin dit jaar werden we uitgenodigd door het Gehandicapten Platform Venray om tijdens een themadag “Venray voor iedereen”, die georganiseerd werd op zaterdag 19 mei, een rolstoeldans demonstratie te verzorgen. Deze themadag stond in het teken van het VN-verdrag en was georganiseerd om dit thema meer onder de aandacht te brengen.

 

Deze middag zorgden we voor een tweetal demonstraties in de foyer van Schouwburg Venray. Helaas was er vanuit bezoekers weinig animo, waardoor er zowel binnen als buiten weinig mensen op af kwamen. Maar desalniettemin hebben we toch onze demonstratie gedanst en hebben we de verschillende stijlen kunnen laten zien, aan de bezoekers die wel de moeite hadden genomen om even een kijkje binnen te nemen. Diegenen die een kijkje namen waren verbaasd en hebben genoten. Het blijkt nog steeds dat het rolstoeldansen een onbekende sport/ontspanning is.

 

Jammer dat de opkomst zo minimaal was waardoor het thema nog niet goed onder de aandacht is gebracht, maar wij hebben weer heerlijk gedanst!