Demonstratie Zonnebloem Meijel

In november 2017 werden we benaderd door organisatie De Zonnebloem Meijel of we een demo konden verzorgen. Ze vierden op 14 maart hun 50 jarig jubileum en we zouden dan die feestmiddag mogen afsluiten. Het was een niet gebruikelijk tijdstip (18.30 tot 19.30 uur ), maar alle leden stemden in.

 

Met 12 deelnemers kregen we bij binnenkomst al complimenten en was er een gezellige sfeer. Ondanks wat zieken onder ons verliep de demo zoals gewenst en afgesproken. Vol aandacht waren de aanwezigen en op verzoek om eens een dansje mee te doen werd enthousiast gereageerd. We hebben verschillende ballroom dansen in combi en duo laten zien, zo ook groepsdansen en onze showdans Water. Door deelname van een nieuw lid is deze iets aangepast en dit leverde heel wat leuke reacties op.

 

De organisatie moest ons eraan herinneren dat het tijd was om af te sluiten, wat we dan ook met een nieuwe dans deden, die zowel staand als zittend werd uitgevoerd. Heel wat aanwezigen deden dan ook spontaan de dans zittend mee.

 

Een zeer geslaagde en heel gezellige demo waarvoor we allen met een mooie Zonnebloem werden bedankt.

 

Organisatie De Zonnebloem Meijel, BEDANKT en mogelijk tot ziens.