Demonstratie feestavond Jan Linders

Het jaar 2017 staat in het teken van de actie Jan Linders Fonds voor Roll for Fun. Het goede doel houdt in dat er het hele jaar door diverse acties in de winkel zijn, waarbij we ons inzetten en daarmee een goede sponsoring kunnen bereiken. Er is nog een week te gaan, te weten week 51, maar wij als Roll for Fun zijn nu al blij met de opbrengst. Om het hele team Jan Linders Venray te bedanken voor al hun steun en enthousiaste medewerking hadden we aangeboden om een demo te verzorgen op de jaarlijkse feestavond voor het personeel van Jan Linders Venray.

 

De ruimte was beperkt, met dat in het achterhoofd, hadden we tijdens de voorbereidende lessen al gedanst op een iets kleinere vloer en in groepen. Uiteindelijk hadden we genoeg ruimte om een paar van onze dansen te laten zien. Groepsdansen maar ook een paar dansen uit de Ballroom-, en Latin genre. Leuk om de medewerkers eens een kijkje te geven wat het rolstoeldansen nu precies inhoudt en welk goed doel ze het hele jaar gesteund hebben. Er kwamen ook veel leuke reacties en er werden verschillende foto’s en filmpjes gemaakt, om zo te zorgen voor een mooi aandenken. Op het einde van de drie kwartier durende demonstratie, sloten we af met de Indonesische dans met daaraan een twist, iedere danser had een bordje met daarop een letter, wat op het einde in zijn geheel het woord bedankt vormde.

 

Na nog een drankje genuttigd te hebben kon iedereen weer aan de terugreis beginnen.

 

Bedankt Jan Linders voor deze demonstratie en dat we zo een stukje mochten laten zien van het rolstoeldansen.

 

In de Kerstweek, week 51 zal Roll for Fun nog meerdere malen in de winkel van Jan Linders te vinden zijn. Wilt u ons steunen, kom dan gerust in deze week langs.