Uitreiking cheque Jan Linders Fonds eerste half jaar

Op uitnodiging van manager filiaal Jan Linders Venray, kwamen we om 11.00 uur met een mooi aantal leden samen bij de winkel. Aanleiding was de uitreiking van een cheque, met daarop het bedrag van de acties van het afgelopen halfjaar.

 

Na dat we ons gemeld hadden werden we welkom geheten en was er koffie en thee met vlaai. Voor de kinderen die waren meegekomen was er limonade. Wat weer een warm onthaal, hierin is het personeel van Jan Linders wel een topper.

 

Uiteindelijk werd de cheque overhandigd, met als grote verassing het bedrag van € 1127,-, de opbrengst waarvoor we ons als groep Roll for Fun hadden ingezet. Wat een prachtig bedrag, waarvoor dank aan Jan Linders om ons de gelegenheid te

geven en aan alle klanten die ons bij de acties hebben gesteund. Ook een mooie bos bloemen ontbrak niet.

 

Er staan nog acties op de planning, maar we zijn nu al reuze blij met wat er als sponsoring bijeen is gebracht. Er is een goede bestemming voor in de vorm van extra scholing/ kleding en lesmateriaal. We gaan als groep ook het personeel nog verassen met een mooie demo, om hun ook een dank je wel te geven, het was vandaag weer TOP!