Gastles Gilde Opleiding Venray - opleiding verpleegkundige

Nogmaals hartelijk dank voor de leerzame lessen aan onze 1e jaars verpleegkundige.

De studenten uit de laatste groep hebben een recensie geschreven zie onderstaande.

Heb zo ook nog van mond tot mond geïnformeerd bij deze studenten, en ze vonden het een leuke ervaring om te zien hoe het

rolstoeldansen in zijn werking gaat. Bedankt voor de leuke en vooral leerzame les.

 

Jim Becks, instructeur zorg

***

 

Wij vonden het erg leerzaam om te zien hoe rolstoeldansen te werk gaat, we hebben veel mogelijkheden gezien die je kan toepassen ondanks mensen een beperking hebben. Het gaf ons een goed en breder beeld van de mogelijkheden van bewegen op muziek. Wij vonden het erg leuk om te zien hoe het rolstoeldansen te werk ging en dat we zelf mee mochten doen en op deze manier zelf konden ervaren hoe het is. In het begin leek het makkelijk, maar achteraf zagen we dat er veel meer bij komt kijken om samen goed te kunnen rolstoeldansen.

 

Daphne, Laura en Yvonnen

***

 

Wij hebben vandaag een cursus gehad over rolstoel, rollator en zitdansen. Hierin kwamen verschillende stijlen van dan een aan bod zoals Engelse wals, latin, rumba en salsa. Het was een zeer interessante en leuke les. Wij hebben veel geleerd mede doordat er veel interactie was en wij het zelf ook mochten ervaren. Wij vonden dit een leuke les die we kunnen toepassen in ons werkveld en bij onze stages. Ook hebben wij veel tips gekregen waar we iets mee kunnen.

 

Groetjes,

Anke, Ellen, Maud en Manon

***

 

Wij vonden het erg leuk dat ze langs kwamen om voor ons te demonstreren hoe rollatordans en rolstoeldans is. Het was leuk om verschillende soorten dans te zien en hoe ze omgaan met verschillende beperkingen, ze gaven ons nuttige tips die we mee kunnen nemen naar stage en waar we rekening mee moeten houden met zorgvragers die een rollator of rolstoel hebben.

We bedanken hun voor de leuke demonstratie.

 

Groetjes, 

Renske, Marlie en Rachel

***

 

Op 16 juni 2017 hebben we een lesje rolstoeldans gehad en gezien hoe dit in z’n werk gaat. Allereerst kregen we verschillende soorten dansen te zien. Ook al zijn wij jonger, we begrijpen wel dat dit voor mensen met een beperking een leuke ervaring is. Ook vonden we het leuk om mee te doen met de rollator dans, we kregen een dansje aangeleerd en moesten deze vervolgens uitvoeren. Het was een leuke ervaring en wij hopen het in de toekomst tegen te komen!!

 

Door: Demi van den Heuvel, Sara Peters en Jeltje Verhaegh,