Laatste wedstrijd rolstoeldansen Henk en Jolanda

Henk Classens en zus Jolanda, beiden uit Castenray, dansten 14 jaar lang rolstoeldanswedstrijden. Ze behaalden verschillende prijzen en wisten zich van debutanten, amateur tot hoofdklasse dansers te plaatsen. Afgelopen weekend dansten ze echter hun laatste wedstrijd op het NK in Cuijk en behaalden daar nog een eervolle 6 e plaats. De keuze is door Henk gemaakt omdat de lange wedstrijddagen teveel energie gaan kosten, wat zijn gezondheid niet ten goede komt. Het rolstoeldansen geven broer en zus echter niet helemaal op, daarvoor hebben ze teveel plezier in het dansen samen. Ze dansen wekelijks verder bij Roll for Fun Blitterswijck, de rolstoeldansgroep die vooral gaat voor plezier, demonstraties, workshops en freestyle.

 

We wensen Henk en Jolanda daarom nog heel veel rolstoeldansplezier toe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0