Kerstviering

Op donderdag 15 december jl. vond de laatste dansles van het jaar plaats.

 

Na eerst nog een uurtje genieten van het dansen, was het daarna tijd om onze danszaal van Blitterswijck te verruilen voor café de Zwart. De eigenaar van dit café steunt de groep en staat altijd voor ons klaar. Hier konden we genieten van warme chocolademelk of een ander lekker drankje, met kerstbrood al dan niet met spijs, helemaal in kerststijl. Het samenzijn die avond werd voorzien van koekjes en een bittergarnituur, een sfeervolle afsluiting. Op het einde was er nog een bloementje voor Els en alle leden ontvingen van Els en Sabrina een aandenken in de vorm van een lichtje en een kaartje als dank voor het afgelopen jaar, met natuurlijk de beste wensen. Ook de gastvrouw van die avond ontving een sfeerlichtje met dank voor het verzorgen van de avond.

 

Iedereen bedankt voor het afgelopen dansseizoen en op naar het volgend jaar!

 

Wij wensen iedereen hele fijne en mooie Kerstdagen toe en een goed, mooi, liefdevol en vooral swingend 2017!

Reactie schrijven

Commentaren: 0