Demonstratie Gehandicapten Platform Venray

Op verzoek van het Gehandicapten Platform Venray gaven we een demo op een daarvoor ingerichte vloer voor het Gemeentehuis in Venray.

 

In de week van toegankelijkheid en sport was het een goed moment, ze organiseerde deze middag mede om mensen te informeren over het VN verdrag voor de rechten van de mens met een beperking. Er was veel belangstelling waaronder onder meer Burgemeester Gillissen en enkele wethouders. Mooi dat ook zij eens konden zien dat rolstoeldansen zoveel plezier kan leveren en een goede tak van sport is voor mensen met een beperking. Er werd enthousiast informatie opgevraagd en ondanks de nogal slechte vloer, hebben we een paar mooie demo's kunnen laten zien. Het was voor de dansers hard werken en toegankelijkheid kan nog wel verbeteren. Wij hebben genoten en ik denk het platform weer inzichten heeft gekregen in toegankelijkheid.

 

Roll for Fun kijkt er in ieder geval met veel voldoening op terug.

Reactie schrijven

Commentaren: 0