Afsluiting dansseizoen Roll for Fun en Steingood

Dinsdag 19 juli jl. was de laatste les/afsluiting van Steingood en Roll for Fun samen. In de vorm van een demonstratie avond konden we gezamenlijk laten zien aan alle aanwezigen, wat het rolstoeldansen is en hoeveel plezier er beleefd wordt. Afgelopen jaar zijn beide groepen los van elkaar, maar ook tijdens gezamenlijke lessen met elkaar druk bezig geweest met het oefenen en neerzetten van verschillende Showdance dansen die we destijds presenteerde op de Showdance wedstrijd van 21 mei jl., in Meerlo. Deze dansen waren dan ook onderdeel van de demonstratie.

 

Omdat we eind juni al gestopt waren met de lessen, was het voor iedereen er weer een klein beetje inkomen en dat met zomerse temperaturen buiten. Voor dat we de Showdance dansen lieten zien, werd de avond geopend met de openingsdans voor de dansers van Steingood. Deze openingsdans is een herkenning voor de groep. Verder volgde er een diversiteit aan dansen die afgewisseld werden met de drie Showdance dansen te weten Chinese Klanken van Steingood, Water van Roll for Fun en de dans Samen van beide groepen. Naast dat wij zelf dansten, was er ook nog een demonstratie van 2 paren uit Venlo. Zij lieten diverse Latin en Ballroom dansen zien en zorgde samen met Steingood en Roll for Fun voor een prettige afwisseling, ook voor de toeschouwers.

 

Tussen het dansen door werden we voorzien van een hapje en een drankje, weer goed verzorgd door onze contactpersoon van de "Witte Steen". Ze zorgen dat er op speciale avonden altijd wel een feestelijke sfeer ontstaat.

 

Tijdens de afsluiting ontvingen alle dansers van de twee groepen een groepsfoto die gemaakt is tijdens de Showdance wedstrijd. De dansers die tijdens de Showdance niet mee konden doen, ontvingen een roosje. Ook mocht ik (Sabrina) uit handen van Els een roosje en een mooi cadeau ontvangen ter ere van 20 jaar dansen en voor alle hulp en steun.

 

Het was een gezellige, drukke avond met veel dansplezier en een goede opkomst van familie en vrienden.

 

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en tot in het nieuwe dansseizoen.

 

Groetjes Els en Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0